Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Επιλογές για Επαγγελματίες...

Επαγγελματία κάθε είδους, για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησή σου, αναζήτησε το νέο όχημα που θα σου προσφέρει οτι χρειάζεσαι για δίκη σου εξυπηρέτηση και των πελατών σου.
To CarLink σου δίνει αυτή τη δυνατότητα και σου παρέχει πολλαπλές επιλογές για όλες σου τις απαιτήσεις.
Κάνε γρήγορα την σώστη επιλογή και βρες αυτό που σου ταιριάζει.


Επίσης η πλήρως ανανεωμένη σελίδα του CarLink είναι συνεχώς στη διάθεσή του κοινού για να αναζητήσει γρήγορα και εύκολα αυτό που πραγματικά χρειάζονται όλοι οι επαγγελματίες και όχι μόνο.


 CarLink.gr Ι Βρες το επόμενο όχημά σου!

Βασικές Συμβουλές αγοράς

tips για τη ασφαλή Αγορά του μελλοντικού σας οχήματος.​

1. Ένα παλιό ρητό λέει: Η εμπιστοσύνη είναι καλή, ο έλεγχος όμως καλύτερος! Έστω και αν έχετε εντοπίσει μια μοναδική ευκαιρία ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ποτέ προκαταβολή προτού επισκεφτείτε τον πωλητή και επιθεωρήστε την κατάσταση του οχήματος. Επίσης ελέγξτε τη νομιμότητα των εγγράφων που το συνοδεύουν. Διαβάστε τον Οδηγό Συναλλαγών.

2. Γουρούνι στο σακί; Ποτέ! Μην διστάσετε να ζητήσετε έναν τεχνικό έλεγχο από επίσημο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της αντίστοιχης αντιπροσωπείας έτσι ώστε να έχετε μια αποτελεσματικότερη αξιολόγηση της κατάστασης του οχήματος. Μην διστάσετε να ζητήσετε το βιβλίο του service του οχήματος.

3. Test drive ίσον χίλιες λέξεις. Κάντε μια δοκιμή του οχήματος, οδηγείστε το για να πειστείτε ή όχι για την καλή λειτουργία των μηχανικών εξαρτημάτων του. Προβληματιστείτε εάν ακούσετε «περίεργους» θορύβους στο όχημά ή εντοπίσετε προβληματική οδική συμπεριφορά.

4.  Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Εφόσον εντοπίσετε την αγγελία που σας ενδιαφέρει επισκεφτείτε τον υποψήφιο πωλητή και επιθεωρήστε οι ίδιοι το όχημα, διότι πολλές φορές δημοσιεύονται φωτογραφίες, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική κατάστασή του. Επίσης αποκρύπτονται βλάβες και ελαττώματα στο όχημα, με σκοπό να εξαπατηθεί ο υποψήφιος αγοραστής.

5. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Εφόσον συμφωνήσετε με τον πωλητή για την αγορά του οχήματος, μην βιαστείτε να εμβάσετε οποιαδήποτε προκαταβολή πριν συνάψετε μεταξύ σας ένα συμφωνητικό πώλησης – αγοράς. Διαβάστε τον Oδηγό Συναλλαγών.



Που μπορείτε να μας βρείτε:

Η ιστοσελίδα www.carlink.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρείας AutoLix24
Επωνυμία:          AutoLix24, Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.
Έδρα:                 Ι. Δραγούμη 5, Τ.Κ 546 25, Θεσσαλονίκη
Έτος ίδρυσης:    2013
 

Επικοινωνία

Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή αντιμετωπίζετε τεχνικό πρόβλημα με τη λειτουργία της ιστοσελίδας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τον οδηγό με τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις στο μενού Βοήθεια. Πιθανότατα να βρείτε απάντηση άμεσα. Διαφορετικά παρακαλούμε αποστείλατε μήνυμα στο info@carlink.gr

Για θέματα σχετικά με την καταβολή χρηματικών ποσών και την έκδοση τιμολογίων, παρακαλούμε αποστείλτε μήνυμα στο sales@carlink.gr

Για επικοινωνία με το διαφημιστικό τμήμα του CarLink.gr παρακαλούμε αποστείλτε μήνυμα στο adv@carlink.gr. Υπεύθυνη Δημιουργικού: Ειρήνη Στέφα

Σε περίπτωση που υποψιάζεστε ότι έχετε πέσει θύματα εξαπάτησης, παρακαλούμε αποστείλτε μήνυμα στο protect@carlink.gr

Θα χαρούμε να διαβάσουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας στο info@carlink.gr

Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά:
Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:30π.μ. έως 14:30 μ.μ.
Τηλέφωνο:         2310 525258
Fax:                    2310 525248